BLIV STØTTEMEDLEM
Støt os med dit medlemsskab og hjælp os med arbejdet for at alle med livstruende sygdomme får mulighed for at komme på hospice.

Tilbage
Mod til at gøre ingenting
Mennesker, som har det svært, leder ofte ikke efter svar, men nærvær. – Som ven, familie, sjælesørger, præst eller terapeut oplever vi ofte en afmagt, når vi i samtalen stilles over for et menneske i sorg eller nød. De gode håb for fremtiden og lysten til at handle giver her ingen mening, og tilbage står vi med følelsen af ingenting at kunne gøre. For hvordan trøster man, når der ingen trøst er at give? Forfatteren, sjælesørgeren og sygehuspræsten Lars Björklund deler i denne bog ud af sine erfaringer fra sit arbejde og understreger, at det ikke er så dumt at gøre ingenting.

Lars Björklund er forfatter til en række bøger om livets store emner, og flere af hans bøger er oversat til dansk. Han har tidligere været sygehuspræst og arbejder nu på Sigtunastiftelsen, Sverige. – Bogen er oversat til dansk af Rita Nielsen, der arbejder som sygehusspecialist på Diakonissestiftelsens Hospice i København.
Forfatter: Lars Björklund
Forlag: Unitas Forlag
ISBN: (13) 978-87-7517-785-1
Udgivelsesår: 2007
Læs mere på forlagets hjemmeside