Netværk for frivillige skribenter

Vi har brug for dig til at være med til at fortælle de gode historier om hospice.

skribent-web

I Hospice Forum Danmark vil vi rigtigt gerne kunne fortælle de gode historier om hospice - men vi kan ikke være alle steder på én gang og derfor har vi brug for din hjælp!


Vi vil samle et netværk af frivillige skribenter, der kan være med til at fortælle om stort og småt, der sker rundt på landets hospicer. Det kan være en stjernestund for en patient eller pårørende, fejringer af forskellige højtider, hvordan man samles for at se landskamp eller noget af alt det andet, der hver dag sker på hospicerne.


Der vil være løbende sparring i netværket ligesom vi også vil afholde fælles netværksdag, hvor man får tips og tricks til at fortælle de gode historier. Så du kommer ikke til at stå alene med opgaverne.


Meld dig til netværket her


Der er forskellige roller i netværket, som du kan læse mere om her:

 • Skribent
  For dig, der godt kan lide at skrive de gode historier om stort og småt. Du har måske allerede prøvet kræfter med at skrive til et lokalt nyhedsbrev og vil nu gerne være med til at dele historierne med endnu flere.
  Det kan både være helt korte fortællinger til Facebook eller de lidt længere historier, som kan bruges på Hospice Forum Danmarks hjemmeside.
 • Korrekturlæser

  Koorektur webDet er altid svært at spotte de små irriterende slåfejl i ens egne tekster og derfor har vi også brug for dig, der har styr på stavning og kommaer. Så det bliver en god oplevelse at læse de gode historier.

 • Fotograf

  Når der kommer billeder på, bliver det ofte endnu nemmere at formidle de gode historier. Derfor har vi også brug for dig, der er glad for at tage billeder og samtidig har fornemmelsen af den sammenhæng billederne bruges i.

 • Tovholder
  For at få et netværk som det her til at fungere, er der også brug for nogle ildsjæle, der kan hjælpe med at holde styr på det hele. 
  For hvem skriver nu lige om hvad og hvornår er teksten mon klar? Det handler om at få koordineret fortællingerne og så der bliver samling på, at tekst og billeder hænger sammen.
  Opgaven her løses i et tæt samarbejde med PR-udvalget.