BLIV STØTTEMEDLEM
Støt os med dit medlemsskab og hjælp os med arbejdet for at alle med livstruende sygdomme får mulighed for at komme på hospice.

Køkken

  • Hvad er dine primære arbejdsopgaver?

Indkøb, forberedelse og tilberedning af mad til patienter, pårørende og personale.


  • Hvad er det særlige ved at arbejde på hospice?

Tanken om, at det muligvis er patientens sidste måltid. Opfylde patienters ønsker vedr. mad og dermed skærpe deres appetit.


  • Er der stor forskel på, hvilken behandling patienterne skal have?

Set med køkkenets øjne er der ikke den store forskel. Bortset fra, at vi prøver at opfylde de enkelte patienters ønsker, hvis de har meget lyst til noget helt særligt mad.


  • Når du skal hjem efter en lang arbejdsdag eller –nat, hvad gør du så for ikke at tage alle følelser og problemer med hjem?

Det er ikke en udfordring for os i køkkenet.


  • Hvad er de tre bedste ting ved dit job?
  1. Følelsen af at gøre en forskel.
     
  2. Tid til at kræse om maden.
     
  3. De bløde værdier har værdi.