BLIV STØTTEMEDLEM
Støt os med dit medlemsskab og hjælp os med arbejdet for at alle med livstruende sygdomme får mulighed for at komme på hospice.

Stillingsopslag på hospicer rundt om i Danmark

Siden omfatter kun de stillinger, vi aktuelt er bekendt med eller har modtaget opfordring om at bringe på siden. Den er således ikke nødvendigvis udtryk for alle aktuelle ledige stillinger.

HFD er bekendt med stillingsopslag følgende steder: 
Hospice Djursland
Hospice Djursland søger sygeplejerske til fast stilling
En af vores dygtige og erfarne sygeplejersker har valgt at gå på pension, og vi søger derfor en ny kollega. Så har du erfaring med at arbejde med uhelbredeligt syge og deres pårørende, eller har du blot lyst til at tilegne dig erfaring med at arbejde i det palliative felt med fokus på tværfaglighed - så har du muligheden nu.

Ansøgningsfrist: 9. juni kl. 12.00
Tiltrædelse: 1. oktober 2021
Læs mere her
Hospice Djursland
Hospice Djursland søger sygeplejerske til vikariat
Har du erfaring med at arbejde med uhelbredeligt syge og deres pårørende, eller har du lyst til at tilegne dig erfaring med at arbejde i det palliative felt med fokus på tværfaglighed - så har du muligheden nu.

Ansøgningsfrist: 9. juni
Vikariat i perioden 1. september 2021 til 31. august 2022
Læs mere her

Hospice Forum Danmark bringer alene disse oplysninger som en service for hospicerne og potentielle ansøgere  


- Vi kan ikke påtage os ansvar for evt. fejl i dato'er m.m. - der henvises til de enkelte stillingsopslag, der er linket til.

Hospicerne opfordres til at logge ind for at oprette og slette stillingsopslag. Hvis I mangler et login til systemet, så send venligst en besked til webmaster.