Kom med til årsmøde

14. februar 2023
Hospice Forum Danmark inviterer til årsmøde lørdag d. 22. april og du kan komme med
Vi inviterer til en spændende dag under temaet: Omsorg i balance - tid til omsorg, omsorg til tiden".

 

Dagens første oplægsholder bliver Leif Vestergård, formand for Etisk Råd, der taler under overskriften "Omsorg i sundhedsvæsenet".

Det Etiske Råd inviterer til, at vi stopper op og ser på, hvordan man får et sundhedsvæsen i balance, og hvordan omsorg fortsat udgør en del af den professionelle behandling, selvom den ikke er særlig målbar - og om der skal trækkes en grænse for, hvor meget mere effektivt, sundhedsvæsenet kan blive.

 

Dagens anden oplægsholder bliver Bensaid Vincent, der bl.a. har været stærkt involveret i projektet "Omsorg i balance" på Strandbakkehuset. 

I oplægget om udviklingsprogrammet "Omsorg i Balance" kommer du til at høre om bl.a. komponenterne i medfølelsens immunforsvar - hvordan man bevare et generøst overskud af empati og medfølelse, de dræn der leder mod udbrændthed og omsorgstræthed - og udtørre kilderne for den omsorgsfulde medfølelse, den vitale forskel mellem empati og medfølelse - herunder empatiens som det tveæggede sværd. Med andre ord, hvad er de gunstige betingelser for livfuld og blomstrende omsorg. 

 

Læs mere om Årsmødet og hvordan du tilmelder dig på siden her: 

Årsmøde 2023