Ny Sekretariatschef hos Hospice Forum Danmark

03. juni 2024
Det er med stor glæde, at vi kan meddele ansættelsen af Anja Mia Haas som ny sekretariatschef hos Hospice Forum Danmark. Anja tiltrådte sin stilling den 1. juni og bringer en imponerende baggrund og mange års erfaring inden for ledelse, projektstyring og strategisk kommunikation med sig.

 

Om Anja Mia Haas:

Anja har over 20 års erfaring i forskellige lederroller, senest som eventchef hos SvendborgEvent, hvor hun spillede en central rolle i at fremme vækst og synergi i byen. Hendes arbejde omfattede udvikling af strategier inden for turisme, kultur, events og erhvervsudvikling. Blandt hendes mange succeser kan nævnes initiativet og medarrangeringen af 5700 Summer, Danmarks største festival i 2020 og 2021, samt tiltrækningen af store sportsbegivenheder og kulturbegivenheder, der har skabt betydelige økonomiske og kulturelle fordele for lokalsamfundet.

 

Anja har også en solid erfaring med kommunikation og branding, herunder udviklingen af Danmarks flotteste turistmagasin for Det Sydfynske Øhav og løftningen af SVEND filmfestivalen til national betydning. Hendes evne til at skabe stærke relationer og samarbejde på tværs af forskellige sektorer vil være en stor fordel for Hospice Forum Danmark.

 

Anja siger om sin nye rolle:

"Jeg er meget begejstret for at blive en del af Hospice Forum Danmark. Det er en ære at kunne bidrage til en organisation, der gør en så betydningsfuld forskel for uhelbredeligt syge og deres pårørende. Jeg ser frem til at arbejde sammen med bestyrelsen, udvalgene og alle de dedikerede frivillige, ansatte og ledelser på landets hospicer og Støtteforeningerne, for at fortsætte med at styrke og udvikle hospicearbejdet i Danmark."

 

Vi ser frem til det kommende samarbejde:

Bestyrelsen og alle hos Hospice Forum Danmark byder Anja varmt velkommen og ser frem til at drage nytte af hendes store erfaring og kompetencer. Vi er overbeviste om, at Anja vil være en værdifuld tilføjelse til vores team og vil spille en central rolle i at realisere vores mål og ambitioner for fremtiden.

 

Velkommen til Hospice Forum Danmark, Anja!