BLIV STØTTEMEDLEM
Støt os med dit medlemsskab og hjælp os med arbejdet for at alle med livstruende sygdomme får mulighed for at komme på hospice.

Overskrift:

Tak til Martin House

15. november 2017 Temaer: Børnehospice  |  England
Kort tekst - blokvisning (max 80 tegn):
At Martin House Children’s Hospice gør en forskel for de familier, der kommer i berøring med stedet er der ingen tvivl om, når man læser dette brev fra forældrene til Grace, der gennem sit korte liv nåede at opholde sig på Martin House flere gange. Ligesom hun også døde på stedet.
YoutubeEmbed:
Brødtekst:
Martin-House-Childrens-Hospice-(39)-web

Til hele personalet

Vi vil bare sige en hjertelig og stor tak til alle jer, der har hjulpet os gennem de seneste 18 måneder. I vil aldrig fuldt ud kunne vide, hvor taknemmelige vi er for de millioner af glade minder, I har hjulpet os med at skabe for slet ikke at tale om den formidable omsorg, I viste for både Grace og os under vores utallige ophold.


Vi vil gerne takke jer for, at vi kunne benytte ”Det lille rum” sammen med Grace i sidste uge. På grund af jeres forståelse og omsorg fik vi mulighed for at tage afsked med Grace i vores eget tempo og på vores egen måde, uden vi følte os pressede eller ladt alene.


Vi kan aldrig forklare eller takke jer alle sammen tilstrækkeligt for den forskel, I har gjort for vores familie. Takket være jer blev vi i stand til at fylde Graces korte live med kærlighed, latter og sjov – tre ting som på ingen måde kan købes for penge men som dog er de allervigtigste ting i et barns liv.


Fortsæt jeres fantastisk arbejde – I kan slet ikke forestille jer, hvor uvurderlige I er for familier som os – og endnu engang af hjertet tak.


De bedste hilsener

Justin og Stacey Sinclair

Og Grace Madison Sinclair – altid i vores tanker.


Brevet er oversat fra bogen:” A Place To Be – The Inspirational Story of Martin House Children’s Hospice”.


Læs mere link: