BLIV STØTTEMEDLEM
Støt os med dit medlemsskab og hjælp os med arbejdet for at alle med livstruende sygdomme får mulighed for at komme på hospice.

Overskrift:

Frivillige pynter op til jul

23. december 2017 Temaer: Frivillige
Kort tekst - blokvisning (max 80 tegn):
Mathilde Brandt Guldbæk som er frivillig på Kamilianergårdens Hospice, fortæller her om de faste traditioner for julepyntning.
YoutubeEmbed:
Brødtekst:


D. 1. december var der, traditionen tro, den årlige julepyntning på Kamilianergårdens Hospice. Vi var 4 frivillige, der mødtes om eftermiddagen og fandt det smukke, gamle julepynt frem. Der blev hængt gran udenfor hver stuedør, sat små nisser op i børnenes legeområde og hængt hjerter og stjerner, kugler og juleuroer op på gangene og i vinduerne. I køkkenet, der ligger centralt i huset, stod en frivillig og bagte vafler, så det duftede på alle etager og stuedørene blev flere steder åbnet, så julestemningen nåede ind på alle stuerne. Der var patienter, der ikke kunne spise fast kost, der alligevel fik meget ud af at dufte og som kunne nyde et glas brændevin istedet. Der var også børn på besøg den dag, som stak hovederne ud for at følge med i, hvad vi lavede. Der blev også sat brændevin og småkager frem i fællesområderne og sidst på eftermiddagen spillede en frivillig og Hospices musikterapeut en lille syng-med-Julekoncert for patienter og pårørende og derefter indfandt julestemningen sig virkelig hos de fremmødte. Det var en rigtig dejlig eftermiddag.

25555341_10156227620762780_769344976_n
Læs mere link: