BLIV STØTTEMEDLEM
Støt os med dit medlemsskab og hjælp os med arbejdet for at alle med livstruende sygdomme får mulighed for at komme på hospice.

Bliv støttemedlem af Hospice Forum Danmark

Som støttemedlem af Hospice Forum Danmark er du med til at støtte organisationens arbejde for hospicesagen i hele Danmark.


Vi arbejder for udbredelse af hospicetanken og for at alle mennesker med livstruende sygdomme og deres pårørende skal have adgang til den rette omsorg og støtte, når de har behov for det, uanset hvor de befinder sig.


Det er muligt for både private, foreninger, organisationer og virksomheder at blive støttemedlemmer af Hospice Forum Danmark. Fælles for medlemmerne er ønsket om at være med til at støtte den indsats, der gøres for at forbedre vilkårene for mennesker med livstruende sygdomme og deres pårørende.


Som medlem har du ikke kun mulighed for at støtte arbejdet rent økonomisk - du får også mulighed for at deltage på Hospice Forum Danmarks årsmøde, hvor vi hvert år samles på tværs af hele den danske hospiceverden til en dag med inspiration og netværk.


Kontingentet koster årligt:

  • Personligt medlemskab - kr. 150,-
  • Par bliver opkrævet for to personer - kr. 300,- 
  • Organisationer, institutioner og virksomheder - kr. 500,- 

Tilmeld nyhedsbrev

Du har her mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev og derved sikre dig du altid er opdateret med seneste nyt på hospiceområdet.

Er du allerede tilmeldt og ønsker af framelde dig vores nyhedsbrev, klik herJeg accepterer betingelserne for abonnement. Betingelser for abonnement kan læses her