BLIV STØTTEMEDLEM
Støt os med dit medlemsskab og hjælp os med arbejdet for at alle med livstruende sygdomme får mulighed for at komme på hospice.

Pedel

 • Hvad er dine primære arbejdsopgaver?

Mine primære arbejdsopgaver er drift og vedligeholdelse af bygninger både udvendigt og indvendigt. Herunder den teknik der er i huset som

automatisk brandanlæg, telefon- og kaldeanlæg, varmeanlæg, ventilationsanlæg, iltanlæg og diverse tekniske hjælpemidler.

Udvendigt er det primært græsslåning, hækkeklipning og snerydning.

Og ikke mindst ”et hav” af forskellige praktiske småting, der er med til at huset fungerer i dagligdagen.


 • Hvad er det særlige ved at arbejde på hospice?

Det særlige ved at arbejde på et Hospice, siger sig selv, at det er et specielt sted hvor man omgås meget syge og døende mennesker og deres pårørende. Hvor der skal være styr på tingene og alt skal foregå på en ordentlig og respektabel måde.


 • Er der stor forskel på hvilken behandling patienter skal have?

Jeg omgås kun patienter i begrænset omfang, men selvfølgelig skal patienter omgås forskelligt, med hensyntagen til den enkeltes situation. Jeg prøver så godt som muligt at "rette ind" alt efter situationen.


 • Når du skal hjem efter en lang arbejdsdag eller –nat, hvad gør du så for ikke at tage alle følelser og problemer med hjem?

Jeg har aldrig problemer med at ”tage arbejdet med hjem” Jeg er meget bevidst om hvor jeg arbejder, og hvad Hospice er for et sted. Kun i få tilfælde hvor jeg har kendt patienterne personligt, har jeg været påvirket følelsesmæssigt (og det er vel også ok).


 • Hvad er de tre bedste ting ved dit job?
 1. De mange forskellige arbejdsopgaver jeg har, og en meget alsidig arbejdsdag  (ikke 2 dage er ens).
   
 2. De frie og selvstændige arbejdsbetingelser jeg arbejder under, samt et godt arbejdsmiljø.
   
 3. At være en del af og medvirkende til den forskel, stedet samlet set gør for patienter og pårørende.