BLIV STØTTEMEDLEM
Støt os med dit medlemsskab og hjælp os med arbejdet for at alle med livstruende sygdomme får mulighed for at komme på hospice.

Hospice - oversigt over hospicer i Danmark

 

Hospicer i Danmark

Her har vi samlet en oversigt over, hvor hospicerne i Danmark er placeret. Zoom in på kortet eller kig i listen for at finde det hospice, der ligger tættest på dig.


I listen er hospicerne delt op efter regioner, så du nemt kan finde frem til oplysningerne om hvert hospice. Ud for det enkelte hospice kan du se, hvor mange stuer de har og klikker du på navnet, kommer kontaktoplysninger på stedet frem, så du hurtigt kan finde adresse og telefonnummer til det hospice, du gerne vil i kontakt med. Hovedstaden
Pladser nu
Pladser på vej
I alt
120
160
160
240
Midtjylland
Pladser nu
Pladser på vej
I alt
120
110
150
120
130
Nordjylland
Pladser nu
Pladser på vej
I alt
150
90
Sjælland
Pladser nu
Pladser på vej
I alt
160
120
140
Syddanmark
Pladser nu
Pladser på vej
I alt
120
120
120
120
120

Antal hospice pladser i Danmark


Oversigten over hospicer i Danmark fortæller dels, hvor mange hospicer der er og hvor i landet, de ligger. Du kan i tabellen herover se, hvor mange hospicepladser, der i alt er i Danmark og hvordan de er fordelt rundt i landet.


Pladser nu viser tallene over, hvor mange stuer hvert enkelt hospice råder over lige nu. Mens tallene for, pladser på vej viser, hvor mange pladser eller stuer, der er bevilliget penge til og som pt er under etablering.


I listen her på siden optræder landets 19 hospicer for voksne. Søger du derimod information omkring de telemedicinske hospicepladser eller et af landets to børnehospicer, hvoraf det ene er under etablering og forventes at åbne i 2020, kan du finde dem i oversigterne for telemedicinske hospicepladser og børnehospicer.


På siderne for de enkelte hospicer kan du udover adresser og telefonnumre også finde links til deres hjemmesider, se billeder fra stedet og læse om, hvornår hospicerne er etableret.


Hospice støtteforeninger

Langt de fleste hospicer i Danmark har en lokal støtteforening – mange steder er støtteforeningen endda gået forud for hospicet. De består af engagerede frivillige, der først har arbejdet for etableringen af et lokalt hospice og når hospicet så er kommet igang, arbejder støtteforeningen for på utallige måder at støtte op omkring arbejdet på hospice. Der findes også en samlet oversigt over landets hospicestøtteforeninger.