Hospice Forum Danmark afholder lørdag den 24. april 2021 |
Dato: | Lørdag den 24. april 2021 kl. 9.30 - 11.30 (generalforsamling) 13.00 - 15.30 (årsmøde) | |
Sted: | Arrangementerne afvikles virtuelt i programmet Teams |
Tilmeldingen skal ske elektronisk ved udfyldelse af formular på hjemmesiden. Vær opmærksom på, at du skal tilmeldes generalforsamling og årsmøde hver for sig, hvis du ønsker at deltage i begge arrangementer.
Tilmelding til Generalforsamling
Arrangementerne afvikles virtuelt i programmet Microsoft Teams. Deltagerne vil pr. mail modtage link til deltagelsen i de enkelte arrangementer i ugen op til.
Vi afholder onsdag d. 21. april kl. 17.00 et øve-møde, hvor der vil være mulighed for at prøve mødeformen af, hvis man har brug for det.
For at være med til dette "øve-møde", skal du tilmelde dig det møde her: Tilmelding Teams "øve-møde"
(Tilmeldingsfristen til "øve-mødet" er søndag d. 18. april)
Guide til deltagelse i online arrangementerne
Herunder diverse breve og bilag vedr. generalforsamlingen
Indkaldelse til generalforsamling
Bestyrelsens skriftlige beretning
Dagsorden til generalforsamlingen
Bilag til Generalforsamlingen:
Hospice Forum Danmarks vedtægter
Præsentation af kandidater til bestyrelsen (landsformand, bestyrelsesmedlemmer og suppleanter)
Bilag efter generalforsamlingen:
Referat fra Generalforsamlingen
Årsregnskab 2020
På Årsmødet vil I kunne møde:
Kom med en tur indenfor på Strandbakkehuset - det nye børne- og unge hospice i Rønde.
Vi får fortællingen om vejen frem til, at man i december 2020 kunne åbne dørene på landets første nybyggede børne- og unge hospice.
Samtidig bliver vi også taget med på en rundtur i huset, der danner rammen om hverdagen for de alvorligt syge børn og deres familier, som Strandbakkehuset arbejder med.
Storm Stensgaard
Corona-nedlukningerne har påvirket os alle sammen - og måske særligt på den mentale sundhed. Storm Steensgaard er stressforsker og stiller skarpt på et af aspekterne ved vores mentale sundhed.
Et sjovt og tankevækkende foredrag, der stiller skarpt på en af danskernes yndlings beskæftigelser, nemlig brok. Vi brokker os meget, og det fylder meget i vores liv på godt og ondt, men kan vi blive endnu bedre til det? Kan vi brokke os mindre eller på en bedre måde? Kan vi med fordel anskue brok som en kunstform og/eller gå videnskabeligt til værks?
Med en humoristisk tilgang tager Storm afsæt i sin stressvidenskabelige baggrund og ser på, hvad brok egentlig er, hvad det koster os i forstyrrelser i forhold til trivsel, arbejdsro og arbejdsglæde, og hvordan vi kan håndtere det og omdirigere vores trang til brok, så det bliver konstruktivt og nyttigt.
Du kan læse mere om Storm Steensgaard og de bøger, han omtalte i sit oplæg på hans hjemmeside.